chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Druhý report z lázní

9. 6. 2017 19:09
Rubrika: deníček

Včera jsem si půjčila koloběžku. Byla to vzrušující jízda. Bláznivá Liduška se vydala na nějakou tasu a zjistila, že je to trasa turistická. Tak do kopce koloběžka táhla a dolů se bála, že se vybourá. Ale na asfaltové kolonádě pana Rippera to rozbalila. Jé, to to frčelo!

      Dnes jsem měla nabitý den. Ráno jsem šla už v 7h cvičit na záda. Pak jsem npsala 15 pohledů - některé veršované, jiné, jejichž text začínal vždy stejným písmenem. Vyřádila jsem se u toho. A dopřála modlitbu Desátku s tím, že jsem se zároveň slunila. Ráno je v lázních venku málo lidí. Ptáci prozpěvují, náááááhera. Dopoledne ještě cvičení na zpevnění postavy a v bazéně. Když se to dělá poctivě, dá to zabrat. V bazéně jsme cvičili s "hady". Mrzelo mě, že jsme se nepohádali o barvy. Chtěla jsem oranžový a dostala jsem zelený:-( Odpolední řízená chůze byla pohodová, a tak sama přestoupím z pomalého céčka do rychlejíšho béčka. Toto je až moc pohodové. A jak říká Jenda - chůze má být dynamická. Po chlzi jsme si šly s Věrkou, sympatickou učitelkou, sednout na kávu. Seznamuju se až příliš rychle. Hlavně nechci, aby mě tu vysávala Maruška, se kterou jsem se tu taky poznala. Po pár setkáních je mi jasné, co a jak. Ale já už se nedám:-).

     Víkend je v lázních klidnější. Mám jen masáž plosky nohy, kterou jsem si přikoupila. A večer přijede manžel a budeme slavit 20 let manželství. Sami bychom to nezvládli. S boží pomocí bylo toho hezkého hodně. Už mě v telefonu zase zlobil, že půjdeme do nádražní restaurace.

      Chodím velmi brzy spát, nechci se úkolovat. A teď si jdu číst.

Mějte se.

 

Zobrazeno 2445×

Komentáře

An09

Diky za prima report ;)
A gratuluju k vyroci ;)
Ja ve ctvrtek slavila 20let od 1.sv.Prijimani ;-)

Ivka-Iva-el

Krása. Já teď taky chodím velmi brzo spát a spím celý den :-) Jen měním podklad (gauč ve dne/postel v noci):-D
Měj se tam nádherně!!!

felis

Nádhera, Liduško, zní to úžasně odpočinkově :)... A všechno nejlepší k výročí a hodně Božího požehnání do další dvacítky ;)..!

Lucie_J

Lído moc děkuji za to, že tu jsi:-) a gratuluji k výročí )

Kili

Gratuluju, ať vám oběma Pán žehná!

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková