chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

První mixérové čtení

8. 9. 2016 9:39

Včera jsme měla v naší Městské knihovně K.Vary čtení z mé druhé knížky Mixér pro přátele. Sešlo se nás kolem 25 a můj kamarád by jistě řekl, že tu byla nebývalá koncentrace krásných žen. Kamarádky se ale nejen načančaly, ale hlavně mi přišly pomoct s přípravou občerstvení. Mazaly veku rybičkovou a vajíčkovou pomazánkovou, připravovaly skleničky, myly nádobí.

      Obrovskou radost mi udělal P.Petr Němec, který působí jako misionář v bulharském Kazanlaku, že si v době své návštěvy otčiny našel čas a přijel.

       Milou atmosféru dotvořilo nejen šampaňské a dobrůtky, ale i Daniel s Patrikem, kteří mezi mým čtením krásně hráli na hoboj a kytaru. Četla jsem zamyšlení vážná i úvahy veselé. A připomněla jsem své rodiče, kteří místo, aby měli radost z toho, že jejich dcera vydala už druhou knížku, pokaždé připomínají: "Hlavně nezpychni." Ale oni to myslí samozřejmě dobře. Ovšem bez potřebné dávky sebevědomí by člověk před 20, 30, či dokonce 50 lidí v publiku nikdy nevylezl.

      Dostala jsem nádherné květiny a milé upřímné pochvaly. Prodalo se 26 knížek. Ozýval se smích, lidé pili a jedli a všichni mi pak pomohli s úklidem.

Bohu díky.

 

Zobrazeno 1794×

Komentáře

Ivka-Iva-el

Určitě!!!!!

organo

Já jsem všemi deseti pro!!!

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková