chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Dělat radost

22. 1. 2019 12:21
Rubrika: vztahy

Dělá mi radost dělat druhým radost. Někdy to stojí pár korun, někdy ani to ne. O jednu aktivitu, která prináší opravdu velké nadšení, bych se s vámi chtěla podělit. Posílám pohlednice malým dětem svých kamarádek. Z jejich reakcí vím, kolik radosti taková "čumkarta" ve schránce přinese. Faktem je, že dnes je pohlednice malým dárkem - zaplatíte za ni od 3 do 6Kč a za známku 19,- Ale za ta rozzářená dětská očka to stojí! Míla psala, že synek šel s pohledem i spát, Irča mi zase sdělovala, jak vnučka Marjanka pohled každému ukazovala. 

     Také moc ráda koupím občas jen tak kamarádkám kytičku nebo nějakou drobnost. Těší mě obdarovávat oblečením miminka, protože jsem sama nikdy mimi neměla a neteře a synovci už vyrostli. 

      Taky píšu textovky. Když na někoho myslíme a modlíme se za něj, je to skvělé, ale on to mnohdy neví či necítí. Ale když mu napíšeme, můžememu udělat hezký den. 

A tak se opět nabízí citáít Matky Terezy: "Nemůžeme dělat velké věci, ale malé věci s velkou láskou."

Zobrazeno 4278×

Komentáře

majkiii

Je krásné mít někoho takového v okolí... ;)

Krasnazena

@majkiii - děkuju. Mám o sobě spoustu pochybností, ale v oblasti dávání vím, že dělám maximum. A když si člověk uvědomí, že v každém bližním je Kristus, pak to vlastně děláme pro něj.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková