chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Burani

16. 7. 2018 14:42
Rubrika: zamyšlení

Včera jsme se s manželem dívali na finále MS ve fotbale. Když držela ochranka nad Putinem deštník a chorvatská prezidentka mokla, tak jsem si říkala:" No, to snad ne!"

   Dnes jsem šla na oběd do bufetu Sluníčko. Přišel pár důchodců tak kolem 65 let. Pán si sedl a paní kolem něj skákala - objednávala pití, jídlo pro oba, nesla příbory. Musela jít třikrát. A pán seděl jak paša na trůně. A vrcholem promě bylo, když ty knedlíky začal krájet vidličkou..... 

    Jsem pak jako u vytržení, když mi kamarád přinese na setkání květiny a odsune mi v restauraci židli. Kdyby muži věděli, jak málo někdystačí k tomu, aby žena roztála! (O redikálních feministkách nemluvím). 

Zobrazeno 2942×

Komentáře

Libor Bláha

Já se Petra zastanu, znám to ze své zkušenosti - manželky mých kamarádů, hlavně učitelky (mám tři kamarády, jejichž manželky jsou učitelky na ZŠ/SŠ a všechny jsou v tomtéž stejné). Ty buď řeknou rovnou ne, anebo nám něco doporučí, ale běda, pokud to doporučení neposlechnem, to to pak posloucháme dokud neodjedu (a ti šťastně ženatí doma až do večera). :D
A je to ve všem, od stěhování nábytku až po to, jak máme kopat studnu, jet s přívěsem pro písek atd. Prostě jsou zvyklé dirigovat x desítek puberťáků a tak vše řídí i doma. :)
Já si z toho nic nedělám, tedy pokud mi zrovna nemluví do řízení, ale některým lidem to může jít na nervy. Ony jsou jinak fajn, ale nesnesou, aby byť na chvíli neřídily chod domácnosti (načež si u jídla postěžují že kdyby to neřídily, tak není vůbec nic hotovo).

Krasnazena

A končím debatu. díky.

Zobrazit 50 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková