chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Prdy

4. 12. 2017 16:59
Rubrika: vztahy

Včerejší večer nebyl u Křivanců nejvoňavější, ale zase mi dal velké poznání. Důvěrné přátelství a dobré manželství vydrží i prdy. Byla jsem na duchovní obnově, kde jsem spala s neznámou paní na pokoji, a trápily mě bolesti břicha. Tak si přejete, aby už….. Ale vlastně nemůžete, to byste se uběhali na záchod. No, a pak přijedete domů. Domů, kde to znáte, kde máte svoje hrnečky, svoje čaje, svůj sýr v ledničce, svoje pantofle, svůj župan, svoji deku a hlavně svého muže, který tu káru s vámi táhne už 20 let. A vy se konečně můžete na všechno vyprdnout a to doslova a to skutečně. A najednou se začnete šíleně smát a uvědomíte si, jak je vám dobře, jaká tam panuje uvolněná, opravdu uvolněná atmosféra. Už nemusíte nic zadržovat. Nejen slzy nebo nespoutaný smích, ale taky prdy.

            Prdy prostě patří k důvěrnému vztahu stejně jako polibky. Známe se už tak dobře, že si tohle i tamto můžeme dovolit. Domov je místo, kde se nemusíte pořád kontrolovat, kde si můžete po všech stránkách ulevitJ)))))). Aleluja.

 

Zobrazeno 7715×

Komentáře

felis

Tohle téma je k prdu :D... Víšto, že je vědecky dokázáno, že ženy prdí víc jak muži, zato muži víc nahlas :D? Můj milovaný muž k tomu kdysi náhodou našel jakousi studii. Dost jsme se tehdy pobavili :).

Tetina

My máme jednoho kamaráda, který sa ptal každého nového páru... jestli už před sebu prdija :) znamenalo to,jak daleko už jejich vztah je :D ...a něco na tom opravdu bude :)

Marťule

@Tetina u nas to zminoval knez na priprave :)

Krasnazena

Marťule - to je skvělé.

Heléné

@Tetina na to se nás ptal vždycky můj strýc :-D Nevím, kdy jsme prolomili bariéru :-D

Tetina

haha =) já taky nevím kdy to nastala u nás...ale každopádně su ráda za to manželství, kdy je všecko už šumák =D hlavně po porodu - to mě přijde, že od té doby šly všecky zábrany pryč =D

Heléné

@Tetina no to mi povídej...U porodu mi bylo všechno jedno :-D

Tetina

no já sem říkala, že pokud nekterá žena náhodů neví, koho si vzala, tak při porodu to pozná jak nikdy ;-) třeba tak skvělého chlapa jak já ;-)

felis

@Tetina Já taky, zvláště u posledních dvou porodů :)! A prděli jsme před sebou ještě předtím, než jsme spolu začali chodit, protože můj muž byl původně bráchův kamarád, takže u nás byl vařený pečený :D.

Krasnazena

A ještě na psychiatrii, tam se taky nedá už nic zakrývat, holky.

organo

Jo,jo...Jak říkala moje prateta: "Kdo krká a prdí, život si tvrdí". A měla pravdu. Když člověk potřebuje a z nejrůznějších důvodů nemůže, to je fakt utrpení a u mě to jednou došlo tak daleko, že mě píchalo na všech stranách, nemohla jsem pomalu chodit, braly mě hrozné křeče a bolesti...fuj, nikdy více.
Jeden starý pan doktor u nás říkává, že jeden prd je lepší než sedm doktorů :-)))

Krasnazena

organo - u nás se dokonce říká "lepší než 10 doktorů"

Adler

A proto z výše uvedených důvodů, aby člověk neprasknul: se uprdnout i ve společnosti více lidí, i když někdy, jistota je jistota a dojít na ministerstvo úlevy.

Heléné

my jsme jednu obézní ležící pacientku vozili 2krát denně na RTG pro bolesti břicha, už jsem necítila záda...následně nám bylo uznámeno, že jsou to jen zaražené větry...to potěší

Zobrazit 14 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková