chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

První report z lázní

7. 6. 2017 11:28
Rubrika: deníček

Začínám druhý den svého pobytu v lázních. Pondělí nepočítám, to jsem strávila 8h na cestě. Pobavilo mě, že v tiché kupé se mnou byli tři muži, kteří jeli z montáže na Ukrajině a ten jeden byl velmi upovídaný. Byli to ale chytří chlapi, technici, kteří tam montovali těžební zařízení. V Jeseníku jsme potkala skupinku postižených dětí s vychovatelkami. Jeden chlapes si klekl na přechodu a něchtěl jít dál. Bylo to emocionálně hodně napjatá situace.

        Velmi se mi ulevilo, když jsem na pokoji uviděla při svém vstupu sympatickou ženu. Je to asi pětapadesátiletá Helenka z UH. Hradiště. Taky chrápe, tak si nemáme co vyčítat:-). Nejen ona dovezla špunty do uší, ale i já. U stolu sedím s Marií z Prahy. Má za sebou hodně těžký život. Dost jsme toho probraly včera u kávy. Pokoje jsou krásné, okolní příroda úchvatná.

        Včera ráno jsem byla na klimatoterapii. Tam jsem absolvovala vstupní zátěžový test. Nejprve mi změřili klidový tep, pak jsem stoupala na bedýnku a zpět. Vydržla jsem to asi necelou minutu. Poté mi změžili tep po zátěži a zařadili mě do skupiny C. Nu, myslela jsem, že to vytáhnu na béčko, ale neva. Měla by to být nenáročná turistika v mírně zvlněném terénu. Pan doktor byl v mém věku s bříškem. To je mi vždycky sympatické, protože si říkám, že budu mít pro obézní pochopení. Kromě nordig walking v terénu mám ještě bylinkovou a perličkovou koupel, cvičení na bolavá záda, cvičení na zpevnění postavy, cvičení v bazéně, klasickou částečnou masáž, parafín a střídavou nožní koupel. Těším se, že si tady půjčim koloběžku.

      Dnes ráno jsem si dala 2,5km rychlé chůze a pak jsem měla první cvičení na záda. Konečně jedem opravdu hezký chlap:-)

       Včera lilo a byla bouřka, tak se dnes po studené frontě vyjasnilo. Vzala jsem před snídaní foťák a šla udělat pár fotek přírody. Vše je vynikající, až na moji drolící se plombu. Inu, zákon schválnosti...

 

Zobrazeno 2281×

Komentáře

sýkorka

Zní to dobře..tak ať to i dobře pokračuje :) pořádně si odpočiň a načerpej :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková