chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Drazí muži

22. 6. 2017 7:30
Rubrika: vztahy

Milí Františku, Pepo, Jendo, Václave a jak se ještě všichni jmenujete,

poslední dny a týdny se při všech rozhovorech s mými kamarádkami a přítelkyněmi opakuje jeden refrén: "Můj muž ke mně není něžný a mně to zoufale chybí." Některé kamarádky jsou vdané pět, jiné deset, další třeba třicet let. Většinou jsou finančně zajištěny, netrpí hmotným nedostatkem, manžel jim není nevěrný, ale....  teď to bude o tom ALE.

     Zoufale toužíme po něze a pojevech lásky. Toužíme být pro tebe tou nejdůležitější, hýčkanou, milovanou. Jsme schopné pochopit, že je to pro tebe obtížné. Je to asi tak těžké jako pro nás uvařit teplou večeři po náročném dnu v práci nebo se pomilovat bez předchozích něžností.

     Často říkáš, že jsme moc tajuplné a nevíme, co chceme. Tak ti to, drahý Františku, Pepo atd. napíšu úplně polopatě. Jestli Ti to pomůže, tak si tento dopis vytiskni a někam pověs, dej si ho v práci k počítači, do peněženky, k zrcadlu, abys ho viděl, když se holíš, nebo na ledničku, když si jdeš pro vychlazené pivo.

      Potřebuju: - abys mi dal pusu jen tak, objal mě a pořádně mě držel v náručí, říkal mi hezká slova: "Mám tě rád, jsi krásná, jsem moc rád, že tě mám, vážím si toho, co děláš pro celou rodinu." Vezmi mě někdy na večeři do restaurace, vymysli milování na netradičním místě, přines mi snídani do postele, vášnivě mě líbej, vezmi mě za ruku. Někdy mi přines kytičku nebo čokoládu a nezapomeň říct, že je to z lásky. Říkem ji jménem nebo jinak něžně.

Děkuju.

Zobrazeno 3529×

Komentáře

Kili

Liduško, to sedne... Díky!

Krasnazena

Vážení a milí, klidně šiřte dál.

vildatom

No jo no. To by vše šlo. Jenomže to byste nesměli dávat přednost namachrovaném, přidrzlém frajírkům před tzv. "Hodnýma klukama". Od té první skupiny se toho asi fakt nedočkáte.

šindy008

S dovolením sdílím a zároveň děkuji!

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková