chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

Narkomanka

10. 5. 2017 14:53

Ne, nelekejte se, nic neberu. Ale možná už tuším, co takový závislý narkoman prožívá a jak je šíleně těžké opustit svoji slastnou drogu, svůj špatný návyk. Většina z vás už ví, že jsem otevřenější než ostatní lidé a tak vás nebude šokovat, co napíšu.

            Jsem závislá na esemeskách od druhých lidí, na potvrzování své vlastní hodnoty. Copak občasné zprávy od kamarádek, to je takové příjemné navoněné kafe, ale pak jsou tady drogy tvrdší – zprávy od mužů. Zamilovávám se do své představy o nějakém muži. Mám v sobě kus princezny, která sní o své princi, jež se jí bude dvořit a jež pro něj bude ta jediná krásná a úchvatná. Někdy se v mém okolí nějaký sympatický muž, kterému nejsem lhostejná objeví. A dokonce i zvládá psát esemesky a mailyJ A pak přichází to moje „fetování“. Čím častěji mu píšu, tím víc se moje závislost rozvíjí. Když se můj protějšek neozve, tak samozřejmě trpím a rozdírám svou duši a srdce. Mojí velkou výhodou je, že sama se „nevokecávám“, ale umím věci nazývat pravými jmény. To mě ochraňuje od pádů a průserů. Když jsem viděla, jak se v tom svém problémů zase plácám, naklusala jsem na konzultaci k psycholožce. A ta mi řekla, že se chovám jako narkoman, který potřebuje svou drogu. Jedna útěšná esemeska většinou nestačí, chtěla bych další a další….. A šleh!

            Je to jako s alkoholikem. V každé samoobsluze se na něj flašky smějí, já mám mobil taky pořád někde v dohledu či doslechu. A jde o to prostě tomu svému objevu NEPSAT. Právě prožívám absťák se všemi jeho důsledky. Ale už vím, že jsem na správné cestě a za každý den, kdy jsem svému „utěšiteli“ nenapsala, se pořádně pochválím.

            A klobouk dolů všem, kdo denně odolávají všem svodům alkoholu, drog, krásných žen, mužů, přemíře jídla, přemíře čehokoliv.

 

                                                                                                          10.5.2017

Zobrazeno 250577×

Komentáře

Krasnazena

langer - já jsem taky moc ráda, že nesoudíš. Někdy se sejdou partneři - nebe a dudy. A já pevně věřím, že jen Bůh sám ví, jak šílenou dřinou pro některé lidi bylo zachování věrnosti. Když jsem o svém srdci nedávno mluvila s kamarádkou tak mi řekla: "Lidu, trápit se je lepší než být studený čumák. To mi věř."

Krasnazena

Vyjádření spisovatele Pavla Stehlíka - Výborně, trefně a zcela otevřeně napsáno ;)

Zobrazit 36 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková