chtěla bych se dělit o to, na co jsem přišla nebo o to, co je pro mě vzácné

"Jste úžasná a nádherná bytost"

22. 8. 2016 19:26
Rubrika: zamyšlení | Štítky: láska , city , esemesky , nepochopení

Dnes mi bylo špatně, tak jsem místo nástupu do práce zůstala v posteli. Když jsem se prospala, četla jsem si staré uložené esemesky, které mi většinou dodají sílu a radost. Jedna zní: "Jsi krásná a úžasná bytost. Mám tě moc ráda." Několika milovaným lidem jsem ji odeslala. Ohlasy byly moc milé - např. od J: "Něco tak krásného jsem ještě v životě neslyšela." Ovšem moje tchyně mi volala a povídá: "Nejsi nemocná? Co tak najednou takový kompliment?" Když jsem její jméno na mobilu viděla, myslela jsem si, že mi chce poděkovat a že bude dojatá. A ouha! Jsou lidé, kteří za vším něco hledají. Proč to napsala? Co má za lubem? Přece vím, že mě má ráda, tak proč tak silná slova?"

     Stalo se mi to už podruhé. Před asi půl rokem jsem jednoduše pár lidem napsala, že je mám ráda. No řekněte, je snad důležitější zpráva??? A podobně reagoval jeden kněz. "Nestalo se ti něco, nemáš horečku?" Za svých 45 let jsem si pořád ještě nezvykla, že jsem prostě podivné individuum, které se v mnohém liší od běžné populace. Bohu díky za ty, kterým se nebojím o svých citech napsat a i oni zase živí moje potřebu krásná a láskyplná slova slyšet...

A když budete někomu říkat či psát, že ho máte rádi, připravte se na nejrůznější reakce.

Zobrazeno 1688×

Komentáře

Heléné

tož já to zkusím, pak napíšu reakce ;-)

Marteo

Lidu, jsi úžasná a nádherná bytost! Jsem ráda, že Tě můžu (byť virtuálně) znát! +

Krasnazena

@móc děkuju, Marteo

Krasnazena

@Hel - zkus, jsem zvědavá na reakce

Ivka-Iva-el

Já zase věřícím lidem psala slova požehnání - několik lidí napsalo krásné reakce a někdo nenapsal nic. To mě taky zarazilo :-) Ale co už, každý má nárok na reakci.
PS. Myslím, že to tchýně třeba nemyslela zle. Třeba vypozorovala, že takovéto krásné sms píšeš, když ti není dobře a jsi taková rozjitřená :-)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková